Prosinac pun iznenađenja - Cele Dubrovnik Gourmet & Lounge
×

Prosinac pun iznenadenja – Cele Dubrovnik Gourmet & Lounge

Nova godina zimski festival 2019

Rezervirajte svoje mjesto na dubrovačkom Zimskom festivalu i na Stradunu proslavite najbolju Novu godinu ikada!

Početak prosinca petu godinu zaredom u Dubrovniku je rezerviran za popularni Zimski festival u sklopu kojeg će se od 1. prosinca pa sve do prvih dana siječnja na Stradunu organizirati brojni koncerti eminentnih domaćih glazbenih zvijezda. Kao kulminacija Zimskog festivala prepunog zabave očekuje se raskošna proslava Nove godine, a nju će uveličati prekaljene  zvijezde, Nina Bradić i Toni Cetinski.

Bit će to noć za pamćenje, a svatko tko želi na vrijeme osigurati mjesto na novogodišnjem slavlju, za sebe i društvo, ne postoji bolji način nego se obratiti posebnom mjestu u Gradu – Cele Dubrovnik Gourmet & Loungeu.

Smješten tik do mjesta gdje će biti postavljena glavna festivalska pozornica, Cele Dubrovnik Gourmet & Lounge svojim će gostima ponuditi savršeno mjesto za Silvestarsku noć. Tamo će, uz najavljen koncert i bogat novogodišnji program, gosti moći uživati i u odličnoj gastro ponudi popularnog Cele Dubrovnik Gourmet & Loungea, mjesta koje je u Gradu poznato ne samo kao odlično mjesto za druženje i objedovanje, već i kao mjesto s odličnom ponudom noćnog života.

S takvom reputacijom, ugodnim ambijentom, još boljom ponudom te neposrednom blizinom glavne silvestarske pozornice, bit će to doista mjesto u Gradu u kojem će se tražiti ulaznica više.

A svatko tko na vrijeme želi osigurati svoje mjesto, rezervirati ga može na broj telefona 099 423 04 00.

Osim raskošne Novogodišnje noći uz Ninu i Tonija, Dubrovčane i goste grada tijekom Zimskog će festivala zabavljati i drugi eminentni glazbenici koji će, kao i godinama ranije, napraviti veličanstveni show u srcu dubrovačkog Starog grada.

Zimski festival Cele Dubrovnik

Od najavljenog bogatog glazbenog programa Zimskog festivala na Stradunu svakako valja izdvojiti nastupe najvećih zvijezda hrvatske estrade; 1. prosinca nastupa Petar Grašo, 6. prosinca publiku će zabavljati Prljavo kazalište, dva dana poslije nastupaju Soul Fingersi, 15. prosinca rezervirajte za grupu Detour, 21. prosinca za Hladno pivo, 26. prosinca pjeva Željko Bebek, a dan prije svečanog završetka 2018. godine publiku će zabavljati Opća opasnost.

Kulminacija se naravno očekuje na samo Silvestrovo, a veliki se tulum sprema i za prvi dan nove 2019. godine, kada će repriza najluđeg partija u godini protjecati uz taktove popularne Klape Rišpet.

Budite stoga dio ove dubrovačke zimske idile i svakako ne zaboravite rezervirati najbolje mjesto u gradu za najluđu proslavu Nove godine, mjesto u  Cele Dubrovnik Gourmet & Loungeu.

Samo nazovite na spomenuti broj, 099 423 04 00, i već sada iz topline svoga doma planirajte skorašnju ludu noć.

©Photos by Dubravko Lenert